• 0896778758
  • conev2003@abv.bg

За Мен

Биене на сонда за вода и сондиране на територията на цяла България:
София, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Ямбол, Хасково, Шумен,

 

Телефон: 0896778758

 

Казвам се Иван Цонев и вече повече от двадесетдесет години се занимавам активно със сондиране.
Завършил съм Минно-Геоложки Университет ‘Св. Иван Рилски’ град София – и оттогава практикувам професията си на сондажен инженер. Преминал съм от най-ниското ниво – работник към майстор сондьор, технически ръководител и до супервайзер на различни проекти в страната и чужбина.
Работата ми ме е сблъскала с множество проблеми и ангажименти, който е трябвало да решавам в страни като Сърбия, Полша, Гърция, Йемен и Йордания. Проекти за дълбоки нефтени сондажи до 5000м., проучвателни ядкови сондажи до 2000м., хидрогеоложки водни сондажи от 20 до 2000м. Работа свързана с изключително силно чувство на удовлетворение породено от успешно завършените проекти през годините – това ме зарежда с мотивация да се усъвършенствам и да работя винаги с най-високи професионални стандарти с единствената цел колкото се може по-бързо, по-качествено и по- достъпно да завършвам проектите си.
А целта е една, да принеса опита си натрупан през годините от съвместната си работа с водещи фирми и специалисти по света към територията на България.